Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

24 Kuukkelintie
Kuusamo, , 93600
Finland

+358 40 700 9397

Polar Nutrition Ay myy ja markkinoi pakuriuutetta, pohjoisten alueiden superfoodia.

pakuri ja jauhe3copy.jpg

Blogi

Puolukkapakuri Pavlova on herkullinen jälkiruoka

Esko Koivula

Miia Ylösen Puolukkapakuri Pavlova on maidoton ja gluteeniton jälkiruoka superfoodia arvostavalle herkkusuulle. Pakuriuutteen lakritsainen maku houkuttelee kokeilemaan erilaisia reseptejä, tässä pavlovassa toffeen värinen pohja saa valkean hunnun maidottomasta soijavaahdosta ja puolukoiden happamuus taittaa sopivasti makeutta.

Kuva: Miia/Kohokohta.com

Kuva: Miia/Kohokohta.com

"Tässä pavlovassa toffeen värinen pohja saa valkean hunnun maidottomasta soijavaahdosta ja puolukoiden happamuus taittaa sopivasti makeutta. Nyt herkku on sekä hyvän makuinen, että kauniin näköinen!"

Kokeile reseptiä >

Maistuva jälkiruokaohje: Raakabanaanijäätelö eli nice cream

Esko Koivula

Inspirations-bloggaaja Kirsin Raakabanaanijäätelö eli nice cream sisältää vain luonnon herkullista hedelmää ja lurauksen kookosmaitoa tai kermaa. Hyvät vaikutukset voi moninkertaistaa lisäämällä sekaan lusikallisen Polar Nutritionin pakuriuutetta.

Vinkki! Raakajäätelöä voi tehdä kerralla suuremman annoksen pakastimeen syötäväksi aina herkkuhimon iskettyä.

Kuva: Kirsi / anna.fi/inspirations

Kuva: Kirsi / anna.fi/inspirations

"Herkkuannos kannattaa koristellakin terveellisesti ja kauniisti. Voit kokeilla pähkinöitä, kookoshiutaleita, marjoja, hedelmäpaloja, yrttejä ja vaikka syötäviä kukkia."

Lue koko juttu ja testaa ohjetta >

Kinuskiset puolukka-pakurivälipalapatukat

Esko Koivula

Antipastaa-blogin kirjoittaja laati yhteistyössä Polar Nutritionin kanssa kinuskiset puolukalla ja pakurilla maustetut proteiinivälipalapatukat. Ohje on täysin viljaton, gluteeniton, sokeriton ja munaton. 

Kuva: antipastaa.blogspot.fi

Kuva: antipastaa.blogspot.fi

"Halusin tuoda patukoihin jotain suomalaisuutta henkivää ja valitsin salmiakille makupariksi puolukan. Makeutuksen halusin hoitaa käyttäen mahdollisimman helposti saatavilla olevia raaka-aineita ja päädyin kuivattuihin pehmeisiin taateleihin."

Tutustu ohjeeseen >

Raaka sitruuna-lakritsikääretorttu

Melina Charlotte Schmidt

HANNA STOLT on hyvinvointivalmentaja ja ruokakirjailija. Hannan blogista löydät monenlaista ruokaa, mutta tuoreimmat kirjoitukset keskittyvät herkulliseen kasvisvoittoiseen ruokaan joka valmistuu hyvällä mielellä ja rennolla otteella.

Kuva: Hanna Stolt / Gurmee.net

Kuva: Hanna Stolt / Gurmee.net

"Varmasti viimeinen makeinen josta ikinä kykenisin luopumaan on lakritsi. Vielä teininä muistan tunteella vaahdonneeni jollekin ystävä-paralleni siitä, mikä synti on sotkea lakritsijäätelöön sitruunaa. En kerro tätä kovinkaan ylpeänä oman maailmani pienuudesta ja rajoittuneisuudesta, mutta tämä episodi ehkä kertoo jotain siitä, miten antaumuksellista suhteeni lakritsiin voi olla. Viime vuosina olen kääntänyt takkini sitruunan suhteen ja ihastunut sitruuna-lakritsikomboon samalla voimakkuudella, kuin aikanaan inhosin sitä."

Lue Hannan kirjoitus kokonaisuudessaan Gurmee-blogista ja testaa pirtsakkaa, pakuriuutteella maustettua raaka-sirtruuna-lakritsikääretorttua >

Lakritsainen sitrus-pakuri panna cotta ja marinoidut mandariinit

Melina Charlotte Schmidt

Inspirations-bloggaaja Kirsin suussa sulava, Polar Nutritionin pakuriuutteella höystetty lakritsainen sitrus panna cotta on kokeilemisen arvoinen resepti!

Kuva: Kirsi / anna.fi/inspirations

Kuva: Kirsi / anna.fi/inspirations

"On kieltämättä aika kiva herkutella pehmeää ja hyvää annosta, kun tietää että jokainen lusikallinen lisää hyvää energiaa ja puolustuskykyä."

Tutustu reseptiin ja kokeile >

Ruis-puolukkasmoothie pakurilla – testaa Ruoka-alkemisti Jennin herkullinen ohje

Melina Charlotte Schmidt

Ruoka-alkemisti -bloggaaja Jenni on biokemisti ja tuleva farmaseutti. Blogissaan hän käsittelee ruoanlaittoa ja jakaa terveellisiä, kasvispainotteisia reseptejä.

"Koska ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa syödä terveellisesti, esittelen vain omaa näkemystäni terveellisemmistä valinnoista ruoan suhteen. Ruoasta tulisi tulla hyvä olo."

Hiljattain julkaisemassaan artikkelissaan "Pakurikääpä, miksi sitä tulisi käyttää?" Jenni kertoo kokemuksistaan Polar Nutritionin pakuriuutteesta.

Lue koko juttu ja testaa herkullista, pakurilla höystettyä ruis-puolukkasmoothieta > 

Uuden pakuriuutteen erinomaiset terveyshyödyt ja ihonhoitokyky – lue juttu inspirations-blogista!

Esko Koivula

Luova yrittäjä, valokuvaaja, kuvatoimittaja ja äiti Kirsi kirjoitti Polar Nutritionin pakuriuutteesta sekä sen terveyshyödyistä inspirations-blogissaan.

Kuva: Kirsi / anna.fi/inspirations

Kuva: Kirsi / anna.fi/inspirations

"Superfoodeista on tullut tämän päivän terveyshitti, eikä turhaan. Itse huomaan koko perheen pysyvän flunssakaudetkin terveinä ravinnerikkailla aamusmoothieilla. Suurin osa superfoodeista kasvatetaan, valmistetaan ja kuljetetaan meille todella kaukaa. Siksi onkin aina ilahduttavaa löytää aitoja pohjoisen superfoodeja."

Lue koko juttu Kirsin blogista >