Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

24 Kuukkelintie
Kuusamo, , 93600
Finland

+358 40 700 9397

Polar Nutrition Ay myy ja markkinoi pakuriuutetta, pohjoisten alueiden superfoodia.

Raaka sitruuna-lakritsikääretorttu

Blogi

Raaka sitruuna-lakritsikääretorttu

Melina Charlotte Schmidt

HANNA STOLT on hyvinvointivalmentaja ja ruokakirjailija. Hannan blogista löydät monenlaista ruokaa, mutta tuoreimmat kirjoitukset keskittyvät herkulliseen kasvisvoittoiseen ruokaan joka valmistuu hyvällä mielellä ja rennolla otteella.

Kuva: Hanna Stolt / Gurmee.net

Kuva: Hanna Stolt / Gurmee.net

"Varmasti viimeinen makeinen josta ikinä kykenisin luopumaan on lakritsi. Vielä teininä muistan tunteella vaahdonneeni jollekin ystävä-paralleni siitä, mikä synti on sotkea lakritsijäätelöön sitruunaa. En kerro tätä kovinkaan ylpeänä oman maailmani pienuudesta ja rajoittuneisuudesta, mutta tämä episodi ehkä kertoo jotain siitä, miten antaumuksellista suhteeni lakritsiin voi olla. Viime vuosina olen kääntänyt takkini sitruunan suhteen ja ihastunut sitruuna-lakritsikomboon samalla voimakkuudella, kuin aikanaan inhosin sitä."

Lue Hannan kirjoitus kokonaisuudessaan Gurmee-blogista ja testaa pirtsakkaa, pakuriuutteella maustettua raaka-sirtruuna-lakritsikääretorttua >