Meistä

Meistä

Slider

Keitä me olemme

Olemme Toni, Tommi ja Esko – kolme kaverusta Kuusamosta, kaikki maalla luonnon helmassa kasvaneita sekä lapsuuden pelloilla juosseita.

Isovanhemmilta ja vanhemmilta oppimamme tiedon innoittamana aloitimme erilaisten luonnontuotteiden ja kasvien testaamisen. Jos jokin vaivasi, etsimme siihen apua luonnosta.

Tommin isoisä vannoi luonnon nimeen. Hänen mukaan yrteillä ja luonnon kasveilla edistettiin hyvää oloa ja kohotettiin yleiskuntoa. Kylänmiehet eivät ikinä olleet poissa maatilan töistä.

Tarinan innoittamana samoilimme puhtaissa metsissämme ja etsimme näitä paljon puhuttuja metsiemme aarteita. Löydettyämme Papan kuvailemia rohtoja otimme näitä käyttöömme ja huomasimme, että yleiskuntomme kohosi. Hyvä olo kasvoi, olimme energisempiä ja pysyimme hyvinvoivina läpi vuoden, vaikka perheen päiväkodissa käyvät lapset välillä kärsivät tavallisesta niiskuttelusta. Ajattelimme löytäneemme ratkaisuja, jolla pidetään koko perhe kunnossa.

Tästä alkoi Polar Nutritionin tarina, jota olemme jo vuosia kirjoittaneet ja jakaneet kanssanne.

Terveys, puhtaus ja luonnonmukaisuus ovat yrityksemme tärkeimmät arvot. Näitä arvoja noudattaen elämme elämäämme ja innovoimme luonnonmukaisia, puhtaita tuotteita.

Terveisin,
Toni, Tommi ja Esko