Meistä

Meistä

Slider

Keitä me olemme

Olemme Toni, Tommi ja Esko – kolme kaverusta Kuusamosta, kaikki maalla luonnon helmassa kasvaneita sekä lapsuuden pelloilla juosseita.

Isovanhemmilta ja vanhemmilta oppimamme perimätiedon innoittamana aloitimme erilaisten luonnontuotteiden testaamisen. Jos jokin vaivasi, etsimme siihen lääkkeen luonnosta.

Tommin isoisä vannoi pakurin nimeen. Vanhan kansan mukaan tämän ihme pahkasta keitetyn teen avulla ehkäistiin sairauksia ja kohotettiin yleiskuntoa. Kylänmiehet jotka tätä nauttivat eivät ikinä olleet poissa maatilan töistä, heidän lapsensa jotka tätä joivat eivät jättäneet yhtäkään koulupäivää väliin.

Tarinan innoittamana samoilimme metsissämme ja etsimme tätä mustaksi kullaksi kutsuttua ainetta. Löydettyämme sitä lähdimme heti teen keittoon. Nautimme teetä säännöllisesti ja huomasimme, että yleiskuntomme kohosi, emmekä sairastelleet vaikka lapsemme niiskuttelivat kotona. Jokainen, jonka lapset käyvät päiväkodissa tietänee mistä on kyse. Ajattelimme löytäneemme ratkaisun, jolla pidetään koko perhe kunnossa.

Eskolla on venäläiset sukujuuret. Kävi ilmi, että hänellä on sukulainen joka on jo vuosia nauttinut tätä luonnonantia perheensä kanssa. Pakurin terveysvaikutuksista innoittuneena hän oli tehnyt siitä itselleen työn ja jalostanut tämän uutejauheeksi, jota voi käyttää helpommin ilman aikaa vievää keittämistä. Koska pakurin voi sekoittaa esimerkiksi aamupuuroon, kaakaoon tai jogurttiin, saatiin myös perheen lapset nauttimaan sitä.

Miksi tällaista tuotetta ei sitten ole markkinoillamme? Juuri tätä ihmeteltyämme päätimme, että alamme tuomaan tätä superfoodien kuninkaasta tehtyä uutejauhetta Siperiasta meille suomalaisille nautittavaksi. 

Terveys, puhtaus ja luonnonmukaisuus ovat yrityksemme tärkeimmät arvot. Näitä arvoja noudatten voimme yhdessä kirjoittaa Polar Nutritionin tarinaa eteenpäin.

Terveisin,
Toni, Tommi ja Esko