Raakabanaanijäätelö eli nice cream

Banaanijäätelö

Raakabanaanijäätelö eli nice cream

Raakabanaanijäätelö eli nice cream (neljälle)

5 pakastettua banaania 
luraus kookosmaitoa tai -kermaa 
2 tl pakuriuutetta 

Koristeluun 

esim. kookoshiutaleita ja pähkinöitä 

Valmistus:

Kuori ja paloittele banaanit, pakasta ne ilmatiiviissä astiassa tai pussissa vähintään 6 tuntia.
Irrottele banaanipalaset toisistaan ja laita ne tehosekoittimen silppuriin.
Aloita sekoitus. Aluksi palaset vain pyörivät, mutta alkavat pian sulaa ja muuttua täydelliseksi pehmikseksi.
Jos haluat jäätelöstäsi notkeampaa, lisää luraus kookosmaitoa tai -kermaa.
Lisää pakuriuute ja anna sekoittua kunnolla.
Herkuttele sellaisenaan pehmeänä pehmiksenä tai pakasta rasiassa hieman kovemmaksi jäätelöksi.
Koristele esim. kookoshiutaleilla, pähkinöillä, marjoilla tai hedelmäpaloilla.

Resepti & kuva: Kirsi, Inspirations