Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

24 Kuukkelintie
Kuusamo, , 93600
Finland

+358 40 700 9397

Polar Nutrition Ay myy ja markkinoi pakuriuutetta, pohjoisten alueiden superfoodia.

xylitol-uutuus-1400px-ilmanteksteja.jpg

Täysksylitoli

-Maku suoraan luonnosta

Uusi Täysksylitoli tuoteperhe
– Maku suoraan luonnosta

Kehittämässämme Suomalaisessa täysksylitolitabletissa voit maistaa aidot metsien maut, luonnollisesti. Polar Nutrition täysksylitolitablettien maku tulee aidoista marja- sekä luonnonuutteista.

Emme siis käytä keinotekoisia maku- tai väriaineita vaan aitoja 100 % luonnonuutteita. Yhden tabletin uutepitoisuus on jopa 10–15 % ja täysksylitolipitoisuus 82–87 %. Tabletit ovat myös täysin vegaanisia koska emme käytä liivatetta valmistukseen.

Ksylitoli, toiselta nimeltään koivusokeri valmistettiin jo aikoinaan koivusta eristämällä. Tänä päivänä useat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että ksylitoli estää hampaiden reikiintymistä ehkäisemällä reikiä aiheuttavien bakteerien kasvua ja toimintaa. Sen on todettu myös ehkäisevän lapsien korvatulehdusta.

Aterian jälkeen nautittu ksylitoli ehkäisee happohyökkäystä. Se vähentää ravintoaineiden aiheuttamaa suun happamuutta ja bakteerin tuottamia happoja hampaan pinnalle. Hammaslääkärit Suomessa suosittelevat ksylitolin päivittäistä käyttöä.

Uuden tuoteperheen makuina on Pakuri, Mustikka-Ruusunjuuri, Tyrni sekä Vihreä Tee.

Maistuvaa ja terveellistä – Luonnollisesti.

Terveisin,
Toni, Tommi ja Esko