Testisivu

Testisivu

Luonnon parasta antia
Luonnon
parasta antia

100 % laatutakuu

Slider
[dd-parallax img="etusivun-kuvat-1.jpg" height="600" speed="4" z-index="-100" position="center center] [/dd-parallax]

Mitä on pakuri?

Pohjoisten alueiden superfood, jota on käytetty kansanlääkinnässä ympäri maailmaa ja etenkin Siperiassa jo satojen vuosien ajan. Ensimmäinen raportoitu käyttö on jo 1200-luvulta. Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri.

Mitä on pakuri?

Pohjoisten alueiden superfood, jota on käytetty kansanlääkinnässä ympäri maailmaa ja etenkin Siperiassa jo satojen vuosien ajan. Ensimmäinen raportoitu käyttö on jo 1200-luvulta. Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri.

[dd-parallax img="etusivun-kuvat-1.jpg" height="600" speed="4" z-index="-100" position="center center] [/dd-parallax]
[dd-parallax img="etusivun-kuvat-1.jpg" height="600" speed="4" z-index="-100" position="center center] [/dd-parallax]

Mitä on pakuri?

Pohjoisten alueiden superfood, jota on käytetty kansanlääkinnässä ympäri maailmaa ja etenkin Siperiassa jo satojen vuosien ajan. Ensimmäinen raportoitu käyttö on jo 1200-luvulta. Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri.