Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitus- ja sopimusehdot

Yleistä

Koskien www.polarnutrition.fi -sivuston verkkokauppaa, jonka tuotteita myy yritys Polar Nutrition, y-tunnus 2705905-3. Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan jokaisen tilauksen yhteydessä. Tilaamalla tuotteita www.polarnutrition.fi -verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä voimassa olevat toimitus- ja sopimusehdot. www.polarnutrition.fi myy tuotteita kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille.Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (14 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaamalla tuotteet www.polarnutrition.fi -verkkokaupasta asiakas on velvoitettu antamaan vaaditut henkilö-, yhteys- ja maksutiedot kokonaisuudessaan ja todenmukaisesti. Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Polar Nutrition Ay ei vastaa siitä, jos asiakas ilmoittamiensa tietojen virheellisyyden vuoksi ei saa tilaustaan, tilaus- ja toimitusvahvistuksia, muita asiakirjoja tai rahallisia hyvityksiä. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.polarnutrition.fi verkkokaupan kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinta, toimitusosoite sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan Checkout maksunvälityspalvelun kautta, lisätietoja osoitteesta https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/. Asiakas vastaa siitä, että maksukortti on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on käyttöoikeus siihen. Maksukortilla on oltava riittävä kate tilauksen kokonaishinnan maksamiseksi. Polar Nutrition Ay ei korvaa mahdollisia asiakkaan maksettavaksi koituvia pankin tai luottoyhtiön käsittelykuluja.

Toimitusaika

Toimitusajat ovat tuotekohtaisia, tilaukset toimitetaan kuitenkin viimeistään 2 viikon sisällä. Käsittelemme vastaanottaamamme tilaukset tilausjärjestyksessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät postituskulut. Näet toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset postipakettina, kirjeellä tai matkahuollon kautta. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/ sekä matkahuollon vastaavista www.matkahuolto.fi

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Vastuun rajoitukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, emmekä vastaa tilapäisesti loppuunmyydyistä tuotteista. Polar Nutrition Ay ei ole vastuussa verkkosivuston käytön yhteydessä esiintyneistä teknisistä häiriöistä ja siitä seuraavasta puutteellisesta tilausten käsittelystä.

Jos tuotteessa ilmenee vikoja tai vaurioita, Polar Nutrition Ay on vastuussa niistä ainoastaan, jos voidaan osoittaa, että vika tai vaurio on seurausta Polar Nutrition Ay:n tekemästä virheestä tai laiminlyönnistä. Mikäli vastaavat lakimääräykset eivät toisin vaadi, Polar Nutrition Ay ei vastaa tulojen menetyksestä, ajanhukasta, hintojen korotuksista tai muista välillisistä menetyksistä, jotka ovat seurausta edellä mainituista puutteista ja tuotevaurioista. 

Polar Nutrition Ay ei myöskään vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä.

Vaihto- ja palautusehdot, peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomioithan, että vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tuotteita. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on saanut tilauksen fyysisesti haltuunsa.

Liitä palautuksen mukaan asiakastietosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä pankkitilinumerosi.

Palautusosoite:
Polar Nutrtition Ay
Kuukkelintie 24
93600 Kuusamo

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan antamalle tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Sovellettava laki

Näihin toimitus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, edellyttäen kuitenkin aina, että asiakas säilyttää suojan, joka hänellä on asuinmaansa lainsäädännön nojalla.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@polarnutrition.fi tai postitse:

Polar Nutrtition Ay
Kuukkelintie 24
93600 Kuusamo

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai matkahuoltoon.

Polar Nutrition Ay käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Polar Nutrition Ay sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.